צלי תפוא ובצל מקורמל פיקנטי טבעוני ללא גלוטן:
לבשל 1 וחצי ק״ג תפו״א בקוביות קטנות בתוספת חצי כפית מלח הימלייה כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)וחצי כפית פלפל שחור גרוס עד רכות לסנן,
לקרמל 8 בצלים,
להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)2 כפות פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה שמינית כפית צילי יבש גרוס,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 3/4 כוס מים לבשל על אש קטנה 8 דקות,
להוסיף את תפו״א לבשל על אש קטנה שעה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>