קרמול בצלים לבנים וסגולים טבעי טבעוני ללא גלוטן:
קירמול בצלים לבנים וסגולים לפי שלבים להקפאה ולשימוש,
לחתוך 3 ק״ג בצל לבן לחתיכות קטנות לחתוך 3 ק״ג בצל סגול לחתיכות קטנות,
להכניס למחבת(סוטז 30 קוטר) 400 מ"ל שמן,
להכניס את הבצל שהשמן קר,
לקרמל (לטגן) על אש קטנה עד קבלת צבע קרמל לבצל,
(מחימום הבצל הסוכר שבו הופך לקרמל),
אם נדבק למחבת להוסיף חצי כוס מים הם ינקו את תחתית המחבת (המים התאיידו),
אפשר לזרז את הקירמול בהוספת כף סוכר,
בגמר הקירמול להעביר למסננת מעל סיר לירידת עודפי השמן והמים,
להכניס לכלי אכסון ולפריזר ובתאבון.
(השמן ניתן לשימוש לתבשילים –הוא לא שרוף)
(כל כף וחצי בצל מקורמל=לבצל בגודל אגרוף גדול לפני טיגון)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>