סירות תפוא מזוגזגות בתיבול אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט ומלח 4 הבצלים טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 10 תפו״א בינוניים מזני גורמה לחתוך לחצי עם סכין זיגזג,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף 3 כפות שמן זית לערבב לציפוי מלא,
להנייח על נייר אפייה בתבנית אפייה עם החלק החתוך למעלה,
לפזר מעל מעט מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי),
ומעט מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי),
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>