אבקת עלי גפן לתיבול ביבוש ביתי:
לקטוף כמות של עלי גפן(עכשיו לפני שלכת),
לשטוף מאבק ולכלוך,
להניח במגש מכונת היבוש וליבש כמה שעות,
ואו בתבנית גדולה בשמש הביתית לכמה ימים,
לטחון לאבקה לאכסון במקרר ואו בפריזר ובתאבון.
(מתאים לתיבול אורז פסטה תבשילים ומאפים מוסיף טעם עדין)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>