קשאלך(כוסמת)עם פסטה פוסילי(ביסלי)ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לבשל חבילת פסטה פוסילי(ביסלי)ללא גלוטן לסנן,
לטגן עם כף שמן כוס כוסמת חומה(קלוייה)בסוטג 2 דקות,
להוסיף 2 ורבע כוסות מים להרתיח,
לבשל על אש קטנה עד אידוי וספיגת כל המים,
להוסיף 3 בצלים מקורמלים שמינית כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי)רבע כפית פלפל שחור גרוס כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית
מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)מלח הימלייה לפי הטעם לערבב,
להוסיף את הפסטה לערבב על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>