שערות ציפס ראש בצל(שורשים)לנשנוש וקישוט טבעוני:
להוציא בצל ירוק מהאדנית לנער מעודפי חול(ואו לקנות),
לקחת לשטיפה מעודפי חול וליכלוך,
לחתוך 2 ס״מ מהבצל(החלק הלבן)עם השורשים,
לערבב בקערה 3 כפות קורנפלור 3 כפות קמח ורבע כפית מלח הימלייה,
לחמם שמן עמוק,
להרטיב ולטבול את קצוות הבצל בתערובת הקמחים(להדבקת הקמחים),
להכניס לשמן לטגן עד הזהבה יפה,
להניח על נייר סופג,
לקשט על תבשילים וסלטים ואו סתם לנשנש ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>