מאפינס אפרסמון ובננה עם שוקולד צ'יפס מריר מקמח קוסמין מלא,
להקציף ידנית 4 ביצים וחצי כוס סוכר דמררה בקערה,
להוסיף כוס וחצי מחית בננות (לרסק 3 בננות בשלות בבלנדר) 3/4 כוס שמן כוס איירן(יוגורט לשתייה) כפית קינמון כפית תמצית ווניל 3/4 כוס שקדים טחונים לערבב,
להוסיף 3 כוסות קמח קוסמין מלא,
שקית אבקת אפייה כפית סודה לשתייה קורט מלח הימלייה לערבב,
להוסיף 150 ג"ר שוקולד צ'יפס מריר 66% 2 אפרסמונים מקולפים חתוכים לקוביות קטנות לערבב,
לשמן בריסוס מנג'אטים מ"ס 5 בתבנית תאים,
למלא 43 גובה מהתערובת,
לקשט עם כמה שוקולד צ‘יפס,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות 14 דקות לצנן ובתאבון.
(יוצאים 24 מאפינס בשני סבבים של אפייה)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>