אבקת חרובים טבעית ללא חומרים מוספים טבעונית ללא גלוטן

אבקת חרובים טבעית ללא חומרים מוספים טבעונית ללא גלוטן:
לחפש עץ חרוב נקבה(לי יש ליד הבית)(ואו לצאת ליערות קקל בדרך לירושלים),
לקטוף 2 ק"ג חרובים שחורים ובשלים לשטוף מאבק ליבש(להוציא חרובים נגועים בתולעים ומזיקים)לגזור את הקצוות,
לגזור את החרובים באמצע עם מספריים להוציא את הגרעינים,
לקצץ לחתיכות קטנות,
לפזר על מגשי היבוש במכונת היבוש ל 15 שעות ואו עד יבוש מלא,
ואו להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה להכניס לתנור חם על 80 מעלות טורבו לכמה שעות עד שהחרובים יבשים לקרר,
להכניס למטחנת תבלינים בכמה פעמים לטחון לאבקה דקה,
האבקה משמשת למתכונים רבים טבעונים שוקולד ממרחים עוגות מאפינס ומאפים (מחליפה חצי מכמות הסוכר במתכון ביחס 1 ל1 ומחצית מקקאו במתכון ביחס אחד לאחד)האבקה מתוקה וטעימה ובתאבון.

 

אבקת חרובים טבעית

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ