חמין קטניות ומיני תפוא מזני גורמה (תערובת שעועיות בשלושה צבעים וחומוס) פקנטי טבעוני ללא גלוטן:
להשרות 300 ג״ר תערובת של 3 סוגי שעועית לבנה אדומה וברבונייה עם חצי כפית סודה לשתייה ל12 שעות לשטוף ולסנן,
להשרות 300 גרם גרגירי חומוס עם חצי כפית סודה לשתייה ל12 שעות לשטוף ולסנן,
לחורר עם מחורר משרדי 2 שקיות קוקי עם הרבה חורים(לכניסת הרוטב),
לקרמל 5 בצלים,
להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)
3 כפות פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס שליש כפית צילי יבש גרוס 4 כפות סילן מלח הימלייה לפי הטעם,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להכניס לסיר בישול איטי (6 וחצי ליטר),
להוסיף 2 ק״ג תפו״א מיני מקולפים מזני גורמה,
להוסיף מעל את השעועית והחומוס המושרים והמסוננים,
(בתוך 2 שקיות הקוקי(לחוד)להשאיר מקום בזמן הסגירה הקטניות מתנפחות קצת),
להוסיף צרור קליפות בצל חומות קשור(מוסיף לצבע החמין),
למלא 1 ס״מ מעל התערובת מים רותחים,
להפעיל את הסיר על חום גבוה לאחר רתיחה לבשל שעה וחצי,
להוריד לחום נמוך לבשל לילה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>