סלט אבוקדו עם לבבות דקל ועירית טבעוני ללא גלוטן

סלט אבוקדו גבינה בולגרית ועירית צמחוני ללא גלוטן:
לקחת אבוקדו גדול ובשל(לא רך מדי)לקלף לחתוך לקוביות של 1 ס״מ,
להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף 120 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% בקוביות של 1 ס״מ,
להוסיף 4 כפות עירית קצוצה דקדק 3 כפות מיץ לימון פלפל שחור גרוס ומלח הימלייה לפי הטעם לערבב לתערובת אחידה,
להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.

 

סלט אבוקדו עם לבבות דקל ועירית

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ