מרק ירקות חורפי עשיר ומשודרג טבעוני ללא גלוטן:
לקרמל 4 בצלים,
להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 3 גזרים חתוכים לחצאי טבעות דקות עם סכין זיגזג 2 קולרבי חתוכים לקוביות של 1 ס״מ עם סכין זיגזג 3 תפו״א בינוניים חתוכים לקוביות של 1 ס״מ עם סכין זיגזג,
לטגן בתערובת 4 דקות להוסיף מים עד גובה הירקות להרתיח ולבשל 20 דקות,
להוסיף דלורית חתוכה לקוביות של 1 ס״מ עם סכין זיגזג 2 בטטות חתוכות לקוביות של 1 וחצי ס״מ עם סכין זיגזג 2 זוקיני מקולפים עם קולפון פסים(גוליאנים)וחתוכים לטבעות בעובי 1 ס״מ,
למלא מים 2 ס״מ מעל הירקות להרתיח להעביר לאש קטנה,
לבשל עד רכוך הירקות ובתאבון.
(הכנסת הירקות בפעמיים בגלל זמני בישול שונים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>