טבעות כרישה מצופות מטוגנות ופריכות טבעוני:
לקחת כרישה גדולה לחתוך לטבעות בעובי 1 ס״מ,
לפרק לטבעות בודדות את הטבעות הגדולות(עד חצי העובי של הכרישה),
להכין את בלילת הציפוי:לערבב בקערה כוס קמח קוסמין מלא(אפשר רגיל)חצי שקית אבקת אפייה מעט מלח הימלייה ו3/4 כוס מים,
לערבב לבלילה לא דלילה מדי,
(אם סמיך להוסיף מעט מים אם דליל מעט קמח),
לחמם שמן חצי עמוק(גובה 1 ס״מ),
לטבול בבלילה ולהכניס לשמן החם,
לטגן עד הזהבה יפה(זה קורה מהר),
להעביר לנייר סופג ובתאבון.
(השאריות של הכרישה-הטבעות הקטנות ישמשו למתכונים נוספים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>