סמבולחוח ממולא בגבינות וזיתים בניחוח זעתר צמחוני:
(סמבולחוח-סמבוסק מלחוח)
לקחת לחוח להניח עם החורים כלפי מעלה,
להניח על חצי לחוח(להשאיר שוליים רקים של 1 וחצי ס״מ בחלק העגול,
גבינה צהובה גבינה בולגרית מעודנת 2 כפות טבעות זיתים מעט אבקת זעתר מעט פלפל שחור גרוס,
לסגור את החצי הריק על החצי המלא להדק קלות מסביב,
לחמם מחבת נון סטיק עם כף שמן זית,
לטגן משני הצדדים עד מצב קריספי ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>