טבעות ציפס מזוגזגות אפויות בתנור(ציפס נטו):
לקחת כמה תפו״א מזני גורמה לחתוך עם סכין זיגזג לטבעות של 1 ס״מ,
להכניס לקערת ערבוב לזלף מעל 5 כפות שמן לערבב לכיסוי מלא,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה לפזר מעל מעט מעט מלח הימלייה גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון,
(ציפס טעים עם מעט שמן)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>