איתן קיזלר הוא שף ושף קונדיטור, קיזלר למד בארץ בתדמור והשתלם בנסיכות ליכטנשטיין בעיר הבירה ואדוץ ב"ריאל". מומחה למנות בסגנון אירופי וים-תיכוני בצורת הגשה יוקרתית. השף קיזלר הוכיח את עצמו באירועים רבים לאח"מים, והוא יודע לספק חוויה גסטרונומית ייחודית גם בתקציב סביר.
שף קיזלר ייעץ לחברת שטראוס בתחום הפסטות והסלטים; חלק נכבד מסלטי "אחלה" מיוצר לפי מתכונים שתכנן במיוחד. שף קיזלר ייעץ בבנייה ובהקמה של פיצרייה למגזר החרדי, וכן בנה ליין של מוצרים אורגניים כגון עוגיות בריאות מקמחים מלאים, סוכר חום ועוד.
"המטבח שלי הנו מטבח "ארטיזן". ארטיזן הינו ביטוי עתיק בלועזית המבטא מעשה ידיו של אומן בעל מלאכה". במטבח אני מיצר כמעט כל דבר שניתן ליצר: לחם, ריבות, רטבים, אני אופה את העוגות, מכין בצקים, חמוצים ועוד..."
"התחלתי את הקריירה שלי בלימודי בישול מעשיים מטבחית בלקאנית המשכתי בלימודי קונדיטוריה , והחזקתי קונדיטוריה וינאית ברמת אביב ,ואחר שנים חזרתי גם לבשל. הנני בעל הסמכה בינלאומי בחסות ה wacs . בעל 3 מדליות זהב ומדלית כסף מתחרויות בינלאומיות."