ציפס בחמאת שום אורגנו במחבת צמחוני ללא גלוטן:
לבשל תפו״א בקוביות עם מעט מלח הימלייה עד רכות לסנן,
ליבש בסיר על האש 3 דקות,
(אפשר להשתמש בתפו״א מאתמול)
להמיס על מחבת 50 גרם חמאת שום אורגנו(מתכון אצלי בבלוג),
להוסיף 4 כפות שמן זית,
להוסיף את תפו״א לטגן עד הזהבה יפה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>