פלפלים בצבעים ממולאים באורז עם רוטב פלפלים פיקנטי טבעוני ללא גלוטן:
להכין כוס וחצי אורז בסמטי(אני הכנתי במיקרו)
להכין רוטב:לחתוך 12 פלפלים אדומים לקוביות קטנות,
חצי מהכמות לרסק במעבד מזון עם חצי כוס מים דקדק בפולסים,
לטגן עד הזהבה פלוס 6 בצלים,
להוסיף 3 כפיות אבקת התיבולית ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת טבעית ללא חומרים מוספים) כפית שטוחה פלפל שחור גרוס 4 כפות פפריקה רבע כפית צילי יבש גרוס כפית מלח הימלייה,
לטגן בבצלים לפתיחת טעמים 5 דקות,
להוסיף את קוביות הפלפלים ורסק הפלפלים לאדות בתערובת 8 דקות,
להוסיף 4 כוסות מים להרתיח לבשל על אש קטנה חצי שעה,
לערבב את חצי מהרוטב באורז,
לקחת 10 פלפלים בינוניים בצבעים עם בסיס של 4 כיפות,
להוריד את הראש לנקות מגרעינים לנקב בשליש התחתון כמה חורים עם קיסם(לאפשר כניסת הרוטב),
לקחת עוד חצי מהרוטב להכניס לסוטג,
להניח את הפלפלים על הרוטב למלא עם האורז להדק,
לבשל על אש קטנה עד ריכוך הפלפלים במהלך הבישול לזלף מעל מהרוטב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>