ביבי בטטות אפויות(ציפס)עם ציפוי פריך טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 11 מיני ביבי בטטות(1 ק״ג),
לחתוך לחצי לרוחב עם סכין זיגזג,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף 5 כפות שמן זית לערבב לציפוי מלא,
להכין בקערה נוספת תערובת יבשים(2 כפות עלי תימין קצוצות דקדק 5 כפות פירורי לחם מתובלים(קורנפלקס)ללא גלוטן(מתכון אצלי בבלוג)שליש כפית פלפל שחור גרוס שליש כפית מלח המלייה גס לערבב,
לטבול להדבקה את החלק החתוך של הבטטות בפירורים המתובלים,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה עם הצד החתוך והמתובל כלפי מעלה,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד רכות פנימית ופריכות החלק העליון ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>