אטריות דקיקות(של מרק)עם גרגירי חומוס ובצל מקורמל טבעוני:
לבשל חבילת אטריות דקיקות למרק לסנן,
לקרמל 4 בצלים להכניס לסוטאז,
להוסיף כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי שליש פלפל שחור גרוס רבע כפית כמון חצי כפית מלח הימלייה,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף קופסת גרגירי חומוס מסוננת,
לאדות בתערובת 6 דקות להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 10 דקות,
להוסיף את האטריות לערבב על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>