מניפות תפוא מזוגזגות בתנור עם מלח הימלייה גס טבעוני ללא גלוטן:
לקחת תפו״א בינוניים,
לחתוך מהחלק הכי שטוח פרוסה של שני מ״מ ליצירת בסיס יציב,
להניח על קרש חיתוך בין שני מקלות אוכל סינים,
לחתוך עם סכין זיגזג חתכים כל 2 מ״מ(בגלל המקלות החיתוך לא עד הסוף),
להכניס לקערת ערבוב לצקת מעט שמן(להשתדל שיכנס בין החריצים),
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה(עם הבסיס החתוך ישר על הנייר),
לפזר מעט מעט מלח הימלייה גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות,
לאפות עד הזהבה יפה ופתיחה למניפות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>