קולרבי ממולא בפירה תפוא וכרישה מקורמלת בניחוח תימין טבעוני ללא גלוטן:
לבשל חצי ק״ג תפו״א עם חצי כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה עד רכות לסנן,
ליבש על אש קטנה 3 דקות,
להכין פירה דקדק,
להוסיף רבע כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)רבע כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי 4 כפות כרישה מקורמלת רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח הימלייה לערבב,
לקלף 8 קולרבי בינוניים,
לקדוח חור במרכז עם מקדח ממולאים(לא עד הסוף),
למרוח מעט שמן זית(מסביב ובחור)להכניס לחור ענף תימין,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד רכות להוציא את התימין,
למלא עם הפירה ליצור גבעה קטנה לסמן על גבעת הפירה פסים עם מזלג,
להכניס חזרה לתנור לאפות 10 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>