מיני בטטות מצופות שומשום קלוי בניחוח תימין טבעוני ללא גלוטן:
להכניס לקערה שטוחה 6 כפות שומשום קלוי חצי כפית אבקת תימין רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח הימלייה גס לערבב לתערובת אחידה,
לקלף 5 מיני בטטות,
להכניס לקערה לזלף 4 כפות שמן זית לערבב לציפוי מלא,
להעביר כל בטטה בקערת השומשום לציפוי מלא,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד רכות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>