פילה עוף ברוטב פלפלים בצבעים פיקנטי:
להכניס לסוטאג(בקוטר 30)2 כפות בצל מקורמל 2 כפות בצל סגול מקורמל 2 כפות כרישה מקורמלת כף וחצי פפריקה שלש כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה מעט שבבי צילי יבש גרוס כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות
להוסיף 2 פלפלים(בשני צבעים)חתוכים לקוביות של 1 ס״מ 2 פלפלים(בשני צבעים)מרוסקים במעבד מזון עם כוס מים,
לאדות בתערובת 6 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 20 דקות,
להוסיף את פילה העוף(נקי מגידים וקרומי עור),
לבשל 25 דקות על אש קטנה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>