פלפלים בצבעים ממולאים באורז בסמטי מלא עם בצל מקורמל וגזר פיקנטי טבעוני ללא גלוטן:
להכין את מילוי האורז:
לבשל כוס אורז בסמטי מלא(כוס אורז מטוגנת קלות עם כף שמן 2 וחצי כוסות מים הרתחה מעבר לאש קטנה לבשל עד ספיגת כל המים),
להכניס לסוטאז 3 בצלים מקורמלים כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי חצי כפית פלפל שחור גרוס מעט צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי)חצי כפית מלח הימלייה,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 4 גזרים מגורדים על פומפייה גסה לאדות בתערובת 5 דקות,
להוסיף 3/4 כוס מים לבשל על אש קטנה 8 דקות,
להוסיף את האורז לבשל על אש קטנה 6 דקות,
לקחת 10 פלפלים בינוניים קטנים בצבעים(עם 4 בסיסים נוח להעמדה בסיר), להוריד את הראש לנקות מגרעינים,
לנקב עם קיסם בשליש התחתון של הפלפלים כמה חורים מסביב לכניסת הרוטב,
למלא את הפלפלים עם המילוי המוכן להדק,
(את הטבעת העליונה מחיתוך הראשים לחתוך לקוביות קטנות של 1 ס״מ),
להכין רוטב לבישול:להכניס לסוטאז(קוטר 30)כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית סוכר חצי כפית מלח הימלייה להוסיף חצי כוס מים לבשל על אש קטנה 6 דקות,
להוסיף את קוביות הפלפלים(2 כוסות מחיתוך הטבעות)לאדות בתערובת 6 דקות,
להוסיף 2 כוסות מים להכניס את הפלפלים הממולאים,
להרתיח לבשל על אש קטנה עד ריכוך הפלפלים,
(מדי פעם לזלף מנוזלי הבישול על הפלפלים)ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>