תפוא חתוך בצורת אצטרובל עם מלח גס בתנור

תפוא חתוך בצורת אצטרובל עם מלח גס בתנור:
לקחת תפו״א בינוניים,
לחתוך מהחלק הכי שטוח פרוסה של שני מ״מ ליצירת בסיס יציב,
להניח על קרש חיתוך בין שני מקלות אוכל סינים,
לחתוך עם סכין זיגזג חתכים(בזוית 45 מעלות בשני כיוונים-מקבלים צורת מעויינים) כל 5 מ״מ(בגלל המקלות החיתוך לא עד הסוף),
להכניס לקערת ערבוב לצקת מעט שמן(להשתדל שיכנס בין החריצים),
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה(עם הבסיס החתוך ישר על הנייר),
לפזר מעט מעט מלח הימלייה גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות,
לאפות עד רכות והזהבה יפה ופתיחה לאצטרובל ובתאבון.

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ