ממרח חומוס אסלי עם ערמונים טבעוני ללא גלוטן:
לבשל חומוס עד רכות(רכות=שגרגיר חומוס נמעך בקלות בין שתי אצבעות),
(כדי להוסיף בהשריייה כפית סודה לשתייה ההשרייה לפחות 18 שעות),
לקרר את החומוס לסנן(לשמור את מי הבישול),
לקחת חצי ק״ג גרגירים להכניס את גרגירי החומוס פחות כוס לקישוט למעבד מזון,
להוסיף שקית ערמונים(מאה גרם)מעט מעט כמון 4 כפות מיץ לימון כפית מלח הימלייה כוס ממי הבישול,
לטחון למשחה חלקה ואו גרגירית להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף כוס ורבע טחינה גולמית לערבב למשחה חלקה,
(אם דליל להוסיף מעט טחינה גולמית אם סמיך להוסיף מעט ממי הבישול),
יש לקחת בחשבון את הדלילות החומוס במקרר מתקשה מעט,
להגיש עם גרגירי חומוס שלמים שמן פפריקה ומה שאוהבים ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>