כוסמת ובצל מקורמל עם ספגטי טבעוני ללא גלוטן:
לבשל חבילת פסטה ספגטי(חתוכה לשלוש)ללא גלוטן לסנן,
להכניס לסוטאז(קוטר 30)כוס וחצי כוסמת קלוייה(חומה)עם כף שמן לטגן קלות,
להוסיף 3 ורבע כוסות מים להרתיח להעביר לאש קטנה לבשל עד ספיגת כל המים,
להוסיף 4 בצלים מקורמלים כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה,
לערבב על אש קטנה 3 דקות,
להוסיף את הספגטי לערבב על אש קטנה 5 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>