צלי שוקיות כנפי עוף ברוטב פלפלים בשלושה צבעים בניחוח אסיאתי ללא גלוטן:
לקנות 2 חבילות שוקיות כנפי עוף(כ2 ק״ג)לנקות,
לטגן לסגירה עד הזהבה יפה במעט שמן להוציא לקערה,
לטגן 3 בצלים(באותו השמן)עד הזהבה פלוס,
להוסיף חצי כוס סוייה ללא גלוטן 5 כפות רוטב צילי מתוק ללא גלוטן כף
מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף
מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי 3 כפות פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף 3 פלפלים בשלושה צבעים חתוכים לרצועות דקות באורך 3 ס״מ לאדות ברוטב 6 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל עד ריכוך הפלפלים,
להוסיף את שוקיות כנפי העוף לבשל על אש קטנה שעה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>