קיפוד תפו"א לתלישה בתנור בניחוח בצלים עם רוטב מיונז חרדל וצילי מתוק

קיפוד תפו"א לתלישה בתנור בניחוח בצלים עם רוטב מיונז חרדל וצילי מתוק:
לקלף תפו"א בינוניים גדולים,
לחתוך בזוית 90 מעלות עם סכין זיגזג בשני הכיוונים (ליצור קוביות),
(את החיתוך ליצור בין שני מקלות סיניים על קרש חיתוך והסכין פוגע במקלות והחיתוך לא עד הסוף),
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח שמן זית לפזר מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד ריכוך והשחמה יפה,
להגיש עם הרוטב(תערובת 2 כפות מיונז כפית חרדל וכף צ'ילי מתוק) ובתאבון.
(תולשים קובייה קובייה וטובלים ברוטב יוצא מעדן)

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

 

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ