סמבומלווח במילוי גבנה צהובה ביצה קשה זיתים שום ורוטב פיצה:
לבשל ביצים קשות כמספר האוכלים לצנן לקלף,
להפשיר מלווחים כמספר האוכלים,
למרוח במרכז המלווח רוטב פיצה(להשאיר מסביב 2 ס״מ רקים מרוטב להדבקה),
להניח על חצי מלוווח פרוסת גבינה צהובה מקופלת לחצי,
להניח מעל הגבינה ביצה קשה חתוכה לטבעות,
להניח מעל הביצה כמה חתיכות שום כבוש מהזיתים,
להניח מעל הביצה זיתים(אני הנחתי 6 זיתים מקולפים תוצרת עצמית),
לקפל את החצי הריק(מרוח רק ברוטב)על החצי המלא להדביק בשוליים,
לעבור על ההדבקה עם מזלג ליצירת צורה פסים יפה,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>