פטריית תפוא בתנור הפתעה להגשה מיוחדת:
לקחת תפוחי אדמה בינוניים מאורכים ועגולים באורך 8 ס״מ בקוטר 4 ס״מ לקלף לחתוך לחצי,
להכניס מכשיר לחירור תפוח עץ בחלק החתוך לעומק 2 ס״מ,
לפני הוצעת המכשיר לחתוך טבעת בעובי 2 ס״מ שהסכין נוגע במכשיר החיתוך,
להוציא את המכשיר ואת הטבעת החתוכה ויש לנו פטרייה,
להכניס את ״הפטריות״ לקערת ערבוב לזלף מעם מעט שמן לציפוי תוך כדי ערבוב,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה לפזר מעט מלח גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד רכות והשחמה יפה ובתאבון.
(השאריות והטבעות של תפו״א בושלו לפירה)
(צורת הפטריות יצרו הפתעה בשולחן האוכל במיוחד לילדים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>