ממרח(קרם)פלפלים אדומים קלויים עם אגוזים פיקנטי טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 2 ק״ג פלפלים אדומים ו4 פלפלים חריפים ירוקים,
לחתוך לחצי את הפלפלים האדומים לנקות מגרעינים והגבעול,
להכניס לקערת ערבוב עם החריפים לצפות במעט שמן זית,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד רכות וחריכת הקליפות,
להניח על מסננת מעל סיר לירידת נוזלים לכסות עם צלחת ליצירת לחות לקילוף קל של הקליפה לקרר,
לקלף את הקליפות(לא נורא אם לא יורד הכל)להוציא גרעינים מהפלפלים החריפים,
להכניס למעבד מזון להוסיף:150 גרם אגוזי מלך קלויים 6 שיני שום 2 כפות דבש 6 כפות מיץ לימון 6 כפות שמן זית כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה לטחון לקרם חלק,
להעביר לקערת ערבוב להוסיף 5 כפות טחינה גולמית לערבב לקרם חלק ובתאבון.
(מתאים לחלה חמה קרקרים תבשילים פסטות אורז שקשוקה ופירה)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>