פשטידת בטטה וגזר עם בצל מקורמל בניחוח תימין וקינמון טבעוני ללא גלוטן:
(חנוכה בפתח)
לקחת 1 ק״ג בטטה וחצי ק״ג גזר לקלף לגרד על פומפייה גסה,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף:
5 בצלים מקורמלים כוס וחצי פירורי לחם מתובלים ללא גלוטן(מתכון אצלי בבלוג) כוס וחצי טחינה גולמית חצי כוס שמן זית כפית אבקת תימין כפית קינמון כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה לערבב לתערובת אחידה,
לקחת תבנית אפייה 22 על 30 גובה 4 ס״מ לצפות מבפנים עם נייר אפייה משומן(אני לקחתי תבנית פיירקס),
להכניס את התערובת לישר ולהדק קלות למרוח מעל מעט שמן זית,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד התייצבות והשחמה קלה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>