חמאת שום סומק גרידת לימון טרי ומלח הימלייה גס צמחוני ללא גלוטן:
לרכך חבילת חמאה 200 גרם לטמפרטורת החדר,
לחתוך לקוביות קטנות להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף 4 שיני שום כתושות גרידת לימון מלימון 1 ושליש כפית סומק(ליקוט ויצור עצמי),
למעוך ולערבב עם מועך פירה לתערובת אחידה,
להוסיף חצי כפית מלח הימלייה גס לערבב,
להניח על נייר פרגמנט ליצור צורת קוביית מלבן,
לעטוף את הקובייה להכניס לפריזר לשעתיים ובתאבון.
(מתאים לחביתות,פשטדות,תבשילים,לטיגון,על לחם טרי וקרקרים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>