מרק סולת - מרק חם לחורף קר

מרק סולת חורפימרק סולת הוא זיכרון ילדות ישן שלי מבית הורי. מרק חם, טעים, משביע וקל מאוד להכנה. מקווה שתהנו ממנו כמוני!

 

מצרכים למרק:

4-5 שיני שום פרוסות לעיגולים דקים, אפשר גם כתוש למי שלא אוהב חתיכות שום במרק

בצל קטן קצוץ דק

7 כוסות מים

2 כפות חמאה או שמן למרק פרווה

מעט כמון

מלח, פלפל ואבקת מרק עוף - ניתן להשתמש באבקת מרק פטריות למי שמעדיף

 

אופן ההכנה:

בסיר מוסיפים חמאה או שמן ואת הבצל

מבשלים מעט עד שהבצל יהיה שקוף ולא שרוף

מוסיפים מים ותבלינים

מבשלים על אש בינונית כ 20 דקות להעמקת הטעמים

מוסיפים את הסולת תוך כדי ערבוב מתמיד על מנת שלא יווצרו גושים

ממשיכים לבשל כרבע שעה תוך כדי ערבוב מידי פעם

 

*** בהתחלה אולי יראה לכם שאין מספיק סולת, חכו! תנו למרק להתבשל ולהתייצב

*** אם המרק סמיך מידי - הוסיפו מים, טעמו ותתקנו תיבול

*** ניתן להוסיף כוסברה במים להעשרת טעם

*** ניתן להכין עם חתיכות חזה עוף במרק - נותן טעם נפלא

 

בהצלחה ותהנו!

 

 

 

 

 

המלצה - אתר ההמלצות של ישראל

מעוניינים לפרסם מאמר באתר המלצה ?

חייגו 0722-400-400

או שלחו מייל ל info@hamlatza.co.il ונחזור אליכם בהקדם

 

נושאים נוספים באתר "המלצה" שאולי יעניינו אתכם:

 

 

 

 

 

 

 

 



המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר