מרק סולת הוא זיכרון ילדות ישן שלי מבית הורי. מרק חם, טעים, משביע וקל מאוד להכנה. מקווה שתהנו ממנו כמוני!
מצרכים למרק:
4-5 שיני שום פרוסות לעיגולים דקים, אפשר גם כתוש למי שלא אוהב חתיכות שום במרק
בצל קטן קצוץ דק
7 כוסות מים
2 כפות חמאה או שמן למרק פרווה
מעט כמון
מלח, פלפל ואבקת מרק עוף - ניתן להשתמש באבקת מרק פטריות למי שמעדיף
אופן ההכנה:
בסיר מוסיפים חמאה או שמן ואת הבצל
מבשלים מעט עד שהבצל יהיה שקוף ולא שרוף
מוסיפים מים ותבלינים
מבשלים על אש בינונית כ 20 דקות להעמקת הטעמים
מוסיפים את הסולת תוך כדי ערבוב מתמיד על מנת שלא יווצרו גושים
ממשיכים לבשל כרבע שעה תוך כדי ערבוב מידי פעם
*** בהתחלה אולי יראה לכם שאין מספיק סולת, חכו! תנו למרק להתבשל ולהתייצב
*** אם המרק סמיך מידי - הוסיפו מים, טעמו ותתקנו תיבול
*** ניתן להוסיף כוסברה במים להעשרת טעם
*** ניתן להכין עם חתיכות חזה עוף במרק - נותן טעם נפלא
בהצלחה ותהנו!
המלצה - אתר ההמלצות של ישראל
מעוניינים לפרסם מאמר באתר המלצה ?
חייגו 0722-400-400
או שלחו מייל ל info@hamlatza.co.il ונחזור אליכם בהקדם
נושאים נוספים באתר "המלצה" שאולי יעניינו אתכם:
|
|