ממרח טחינה עם דלעת ערמונים (בתנור) בניחוח תימין טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 2 דלעות ערמונים לחצות לשתים לנקות גרעינים,
למרוח מעט שמן זית להוסיף מעל ענף תימין,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות לאפות עד רכות והשחרת הקצוות,
לקרר להוציא את פנים של דלעת אחת למעוך לפירה,
להכין טחינה:כוס טחינה גולמית מלאה 43 כוס מים קרים לימון שום מלח לפי הטעם לערבב לתערובת אחידה,
(אם דליל להוסיף קצת טחינה גולמית אם סמיך מעט מים),
את שני חצאי הדלעת השנייה לחתוך לרבעים,
להוסיף את פירה הדלעת לערבב לתערובת חלקה,
לתקן טעמים לחמם את 8 הרבעים קלות להגיש עם הטחינה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>