מיני תפוא אדומים מעוכים בתנור בניחוח מלח 4 הבצלים טבעוני ללא גלוטן:
לבשל 25 מיני תפו״א אדומים עם הקליפה עם כפית מלח הימלייה עד רכות לסנן,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
לקחת כוס לתת מכת מעיכה קלה(הורדת גובה תפו״א לחצי),
למרוח שמן זית עם מברשת,
לפזר מעל מעט אבקת מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)
להכניס לתנור חם על 220 מעלות לאפות עד הזהבה יפה וקריספיות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>