קלייה יבשה על מחבת של צנוברי הימלייה(ארוכים):
להניח את הצנוברים על מחבת נון סטיק(ללא שמן),
לחמם תוך כדי ערבוב בכפות עץ עד הזהבה קלה(צבע קרמל),
הקלייה חייבת השגחה צמודה נשרף בקלות,
להעביר לצלחת גדולה לקירור(חייבים קירור מלא),
אכסון כמויות קטנות במקרר גדולות בפריזר ובתאבון.
(כמובן מתאים לתבשילים מאפים וסלטים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>