חמאת שום סולו קונפי בניחוח רוזמרין ונענע:
לקחת חבילת חמאה 200 גרם להביא לטמפרטורת החדר לחתוך לקוביות,
להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף 4 שיני שום סולו קונפי בניחוח רוזמרין ונענע(שום של שן אחת=שום פנינה)(מתכון אצלי בבלוג)רבע כפית מלח הימלייה גס,
למעוך ולערבב עם מועך פירה,
להניח על נייר אפייה ליצור צורת קוביית מלבן,
להכניס לפריזר לשעתיים להתקשות,
להגיש עם צנימים ובתאבון.
(אפשר להגיש עם קרקרים אפשר להוסיף למאפים תבשילים פסטות ולחמים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>