ממרח פסטו ושום סולו קונפי בניחוח רוזמרין ונענע ללא גלוטן:
להכין שום סולו קונפי בניחוח רוזמרין ונענע (מתכון אצלי בבלוג),
למעוך למחית 5 שיני שום סולו קונפי,
לקחת 6 כפות מצנצנת פסטו בזיליקום להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף את שיני השום המעוכות לערבב ובתאבון.
(מתאים למאפים פסטות פיצות ותבשילים וסתם על פרוסת לחם חם)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>