תפוא מעוכים עם פסטו ושום סולו קונפי בניחוח רוזמרין ונענע ללא גלוטן

תפוא מעוכים עם פסטו ושום סולו קונפי בניחוח רוזמרין ונענע ללא גלוטן:
להכין שום סולו קונפי בניחוח רוזמרין ונענע(מתכון אצלי בבלוג),
להכין ממרח פסטו שום קונפי(מתכון אצלי בבלוג),
לבשל 20 מיני תפו״א אדומים עם כפית מלח הימלייה עד רכות לסנן,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למעוך(לחצי גובה)במכה קלה עם תחתית של ספל,
למרוח עם מברשת שמן זית מתובל מבישול השום קונפי,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות לאפות עד הזהבה יפה,
להוציא למרוח על כל תפו״א חצי כפית ממרח פסטו שום קונפי,
להכניס חזרה לתנור ל15 דקות ובתאבון.
(יוצא מעדן מיוחד חוסל בדקות)

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר