סלט חצילים(על מצע מלח)עם טחינה ושום סולו קונפי בניחוח רוזמרין ונענע טבעוני ללא גלוטן:
להכין שום סולו קונפי בניחוח רוזמרין ונענע(מתכון אצלי בבלוג),
להכין טחינה ושום סולו קונפי בניחוח רוזמרין ונענע(מתכון אצלי בבלוג),
לקחת 3 חצילים בלאדי גדולים,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה 3 ערמות מלח גס בגובה 1 ס״מ בקוטר 1 ס״מ מעל גודל תחתית החצילים,
להניח מעל את החצילים לנקב בחלק העליון של החצילים כמה חורים עם קיסם,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות לאפות עד רכות וחריכת הקליפה,
לצנן להוציא את פנים החציל להוציא שחלות גרעינים אם יש,
להניח על מסננת לירידת נוזלים,
לקצוץ דק עם סכין עץ(מונע השחרה),
להכניס לקערת ערבוב להוסיף את טחינת השום קונפי לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>