חצאי דלעת ערמונים בתנור בניחוח תימין ממולאות ברוטב שמנת יוגורט עם עירית ואגוזי מלך צמחוני ללא גלוטן:
להכין רוטב שמנת יוגורט עירית ואגוזים:
לקצוץ 3/4 כוס אגוזי מלך קלויים דקדק,לקצוץ 3/4 כוס עירית דקדק,
לערבב בקערה שמנת חמוצה 27% ויוגורט 3%,
להוסיף את העירית האגוזים רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח הימלייה לערבב לתערובת אחידה להכניס למקרר.
לערבב בקערית 3 כפות שמן זית כף סוכר חום כהה מעט פלפל שחור גרוס מעט מלח הימלייה ורבע כפית אבקת תימין,
לקחת 2 דלעות ערמונים לחתוך לרוחב לנקות מהגרעינים,
לחתוך משני הצדדים חתך של 2 מ״מ ליצור בסיס לעמידה,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח מתערובת התבלינים,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה,
למלא מרוטב השמנת יוגורט ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>