חצאי מיני תפוא אפויים חתוכים בהצלבה ברוטב שמן זית מיונז רוטב צילי מתוק פפריקה ושום צמחוני ללא גלוטן:
להכין רוטב:להכניס לקערית 5 כפות שמן זית כף פפריקה כפית אבקת שום 2 כפות מיונז לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף 4 כפות רוטב צילי מתוק לערבב לתערובת אחידה,
לקחת 15 מיני תפו״א לחתוך לחצי ל2 סירות,
לחרוץ עם סכין לחצי עומק פסים לשני כיוונים באלחסון כל חצי ס״מ,
להניח נייר אפייה בתבנית אפייה,
להניח על הנייר 30 ערמות של חצי כפית מהרוטב ברווחים שוים,
להניח על כל ערימת רוטב חצי תפו״א עם החיתוך על הרוטב,
למרוח על תפו״א מעט מעט שמן זית לפזר מעל מעט מעט מלח גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד רכות,
להפוך את תפו״א שהחיתוך כלפי מעלה,
להפעיל על טורבו ל10 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>