אטריות רחבות עם כרוב ובצל מקורמל בניחוח קימל פיקנטי טבעוני:
לבשל חבילת אטריות רחבות לסנן,
להכין כרוב ובצל מקורמל:
לחלוט במים רותחים עם מעט מלח הימלייה כרוב לבן בינוני חתוך ל4 עד רכות לסנן לצנן לחתוך לקוביות קטנות,
להכניס לסוטאז קוטר 28-30 4 בצלים מקורמלים כף קימל כתוש חלקית עם עלי ומכתש כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)שליש כפית פלפל שחור גרוס מעט שבבי צילי יבש גרוס כפית מלח הימלייה,
לטגן 4 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף את קוביות הכרוב לאדות בתערובת 6 דקות,
להוסיף כוס וחצי מים לבשל על אש קטנה 20 דקות,
להוסיף את האטריות לערבב על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>