כיסונים(קרפלך)במילוי תפוא עם בצל מקורמל בניחוח כורכום צמחוני:
להרתיח סיר גדול עם מים וכפית מלח הימלייה,
להוסיף שקית קפואה(קנוייה)של קרפלך במילוי תפו״א לערבב,
לבשל על שהקרפלך צפים חמש דקות לסנן,
להכניס לסוטאג 4 בצלים מקורמלים כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית כורכום רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה לטגן 4 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף חצי כוס מים לבשל 5 דקות,
להוסיף את הקרפלך לערבב על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>