פרחי ברוקולי עם טחינה ושומשום קלוי טבעוני ללא גלוטן:
להכין טחינה חמוצה(מיץ לימון טבעי בכמות כפולה מהרגיל),
לקנות(אני קניתי 6)פרחי ברוקולי טריים(בצבע ירוק כהה ותפרחת צפופה)לשטוף ולנקות,
להכניס לסיר עם כפית מלח הימלייה לבשל עד רכות הגבעולים,
לסנן להניח על צלחת לפזר מעל טחינה חמוצה ושומשום קלוי ובתאבון.
(יוצא מעדן בריא מאוד)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>