ממרח חומוס שחור הודי לניגוב עם פטרוזיליה טבעוני ללא גלוטן:
להשרות 250 ג״ר גרגירים עם חצי כפית סודה לשתייה ל18 שעות,
להחליף מים לבשל עד רכות (זהירות יש לכפות את הקצף שנוצר בזמן הבישול מלכלך מאוד אם גולש),
(עד רכות!! שגרגיר חומוס נמעך בקלות בין 2 אצבעות),
לצנן לרסק במעבד מזון את גרגירי החומוס (לשמור 43 כוס גרגירים לקישוט) עם כוס מנוזלי הבישול (את יתר נוזלי הבישול לשמור בשלב הזה)5 כפות מיץ לימון כפית מלח הימלייה כף שום כתוש חצי כפית כמון כוס עלי פטרוזיליה,
לטחון למשחה במרקם הרצוי חלקה ואו מעט גרגירית,
להעביר לקערת ערבוב להוסיף כוס טחינה גולמית לערבב למשחה חלקה,
לתקן טעמים מלח ולימון (אם סמיך מידי להוסיף מעט מנוזלי הבישול אם דליל מעט טחינה גולמית יש לקחת בחשבון שהחומוס עומד במקרר מתקשה קצת),
להגיש עם גרגירי חומוס שלמים שמן זית ופפריקה ובתאבון.
(מהשרייה ובישול של 250 גרם יוצאים 650 גרם גרגירים מבושלים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>