בצלי שאלוט קונפי בניחוח תימין טבעוני ללא גלוטן:
לקלף חבילת בצלי שאלוט(או יותר),
להכניס לסיר(קטן)להוסיף 5 ענפי תימין טרי רבע כפית אבקת תימין ושליש כפית מלח הימלייה,
למלא שמן זית עד גובה חצי ס״מ מתחת לבצלים,
לבשל על אש הכי קטנה(רק שיבעבע ולא ירתח)עד רכות מושלמת,
לצנן ובתאבון.
(השמן המתובל מומלץ למריחה על לחמים לסלטים ותבשילים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>