פרח חצילים לתלישה בתנור עם מלח גס טבעוני ללא גלוטן:
(הגשה חגיגית)
לקחת חצילים(אני לקחתי 4)לחתוך לטבעות עבות באורך 8 ס״מ,
(לבחור חצילים קלים(ללא גרעינים)חצילים מבריקים וקשים(טריים))
לקחת חותך תפוחי עץ לחתוך עד עומק 6 ס״מ(נוצר פרח),
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
למרוח מעט שמן בין הנייר לחציל,
למרוח מעט שמן על החציל לפזר מעל מעט מעט מלח הימלייה גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות לאפות עד רכות והזהבה יפה ובתאבון.
(להגיש עם טחינה)